Saturday, October 11, 2008

Today at 11.10.2008

Salam pg sabtu,

ni baru lepas bekfes...tadi masak nasi lemak ..kebetulan adik ipar sampai dari kg sebab esok lusa dia dah nak masuk U dia balik..lepas bercuti raya kan...hr ni tak de plan..jemputan open house pun tak de..so duduk kat umah jela..mungkin keluar kejap2 lagi...takkan seharian duk umah kan..harus bosan hehe....

tengahari ni nak masak apa plak ek..hmm...susah jugak kan kalau org yang jadi suri rumah tangga..pikir bekfes nak masak apa..lunch masak apa..dinner masak apa...so kena salute sapa yang sanggup jadi suri rumah tangga sepenuh masa ni...kita belum boleh lagi hehehe..okla setakat ni dulu..nanti2 la plak..

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin