Friday, January 30, 2009

Today at 30.01.2009

Salam pg jumaat,

punyela malas nak pi opis sebab kita punye cirit birit tidak beransur baik..tp kita malas nak pi klinik..sebab tau dr tak de...cuti raya cina hehe..dr melayu pun cuti hehe...jadinye tengokla esok...semalam timbang dengan penimbang cap ayam..kita punye berat dah turun 3kg...hr sabtu tu kita timbang berat masih di takuk lama..semalam timbang 3 kg turun terkejut rasanya sebab walaupun kita ciritbirit tp kita still lagi diet hehehe....badan kita sebenarnya senang naik senang turun...kita dah perasan tentang berat badan kita ni masa mula2 kita try tak makan malam...masa kita cuti semester masa study dulu...memang turun banyak..dan masa kita jogging hari2 ari tu memang cepat turun..sekejapan je...pastu lepas bersalin..bila makan pil perancang pun turun..dan badan kita start naik selepas berenti pil perancang...dan tanpa kesedaran kita makan dan makan dan makan lagi..membesar bagai johan..barula terpikir..apa kena ngan aku ni..semua baju dah macam tak best nak pakai...semua benda pakai tak lawala...baru la nak diet dan sepanjang 3 minggu diet..baju2 dah lama dah ade yang loose...dah tak ketat..hmm...tula cam kita bgtau tu..berat badan kita memang cepat turun dan cepat naik..hehe

ok yang tu je kita bebel..see u in next entry..kita rasa ade jugak yang boring baca citer kita ni...yela sebab blog kita ni..bukannya ade information sangat...tp lebih kepada kita punye story..dan itupun sebabnya ia dibina...as my diary dan kalau kita rasa kita boleh selitkan info ..kita selitla heheh..ok la bye..

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin