Thursday, February 19, 2009

Today at 19.02.2009

Salam hr khamis,

hr ni boleh update siang sebab kita EL..kita dr malam sakit kepala..ingatkan boleh hilang..last2 bgn pagi tadi tak hilang2 plus sakit tekak..ni br ok..pastu hidung lak selesema..nak demam ke apa ni...ke dah overloaded aku ni...mungkin kena rest dari workout sekejap kot...lagipun mujur la kerja tak de sangat kat opis ...kalau kerja banyak tak berani gak nak cuti...

ni br lepas makan oat + ikan bilis+bawang+kicap hehe..best jugak...kenyang perut...
lepas ni nak rehat jela...bukan boleh buat apa kat umah..nak buat kerja rumah tak de mood bila tak sihat.,yela esok kena gi kerja lagi kan..

okla see u all in next entry ..bye..





4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin