Saturday, February 7, 2009

update rumah

Ni gambar rumah hr ni plak..langsir dah letak..untuk pemberitahuan kepada penduduk ..bhw rumah ni ade orang dah..ehehe...bukan apa..nanti takut yela kan rumah plak corner lot kot org ade niat tak baik susah jugak...

ni "penjaga" rumah hehehe....tengok tu pegang kayu hehe..hati2 korang hehe..mood dia tengah baik tu hehe








ni la dia..hubby dah siap baring dah..dah penat mengerjakan rumput kat luar..tp tak habis seme lagi...kena datang banyak kali lagi untuk settlekan rumput tu









ni dapur nye...kita plan nak buat kitchen kabinet..





ni ruang dapur lagi



ni dapur ade table top je




ni bilik kat dapur...besar gak bilik ni...
setakat ni dulu..enjoy the pics..bye..



2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin