Thursday, July 23, 2009

Today at 23.07.2009

Salam pg khamis,

hr ni kan hr gaji..ehhehehe....tp susah la nak amik gaji bila kat sini...sebenarnya boleh aje..kat Alamanda belakang opis pun boleh ada ATM..cewah..belakang opis lagi..tak caya ke??? huhuhu...betullll...belakang opis ni...boleh jalan kaki je ke Alamanda...ade shortcut..so bila2 masa je..boleh pi...tp hr jumaat jela yang boleh pi Alamanda lama2..lain hr payah..rehat pukul 1-2 je kan...

Hmm..ingatkan jauh dari tempat shopping rupanye..tak leh lari..ehhehe...lagi banyak nak shopping ade huhuhu...nak buat camne kan...
skrg ni kerja dah ade...banyak benda nak kena belajar balik...hmmm....nak buat camne kan...sebab dulu kita cuma buat programming je..tak tau apa2 pasal benda lain...latest technology pun tak tahu...tp skrg kena amik tau semua...hmmm
tp alah bisa tegal biasa..insyaAllah kita akan slow2 la belajar..sebab bukan senang..hmmm


okla yang tu je see u all in next entry , bye...








3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin