Thursday, August 20, 2009

Lama tak update

Salam semua,

lama tak update ek..sebabnyeeee...mungkin ade yang dah tahu..mungkin ade yang belum tahu...i've been warded..tp bukan masalah H1n1 ok....mintak jauuuuuhhh...sebab gastrik..kalau korang biasa baca blog ni..kita selalu beritahu yang kita ade masalah gastrik...hmmm...dan tak sangka..gastrik boleh menyebabkan kita warded..malam ahad hr tu sampai selasa...dr buat prosedur endoskopik..dan ultrasound...ctscan..semua dah buat...

so resultnye ..ade kuman kat dalam perut..kalau tak dirawat akan menyebabkan ulser...dan jugaakkk...kita ade simptom batu dalam hempedu..tp dr tak cfm lagi yang ni..so dr bagi ubat utk treat gastric dulu..hmmm....tp skrg kita dah lega..sebab dah tahu ..pasal status gastric kita tak dela tertanya2 lagi..kenapa boleh sakit setiap kali gastric attack...

dan hr ni kita mc..tp semalam kita kerja..nak buat camne..ade meeting di kuantan, so kena pergila jugak..namanye tanggungjawab...dr bg mc dari semalam sampai hr ni..tp semalam bgtau boss kita mc hr ni..sebab nak rehat..mujur jugak naik flight so tak dela letih sangat...

pastu esok kita kerja la...sebenarnya kerja banyak kat opis..tp semua dah tertangguh sebab dah sakit..yela sakit tu blh datang sesuka hati..bukan boleh tahan2 kan..hmm...kita harap kita akan lebih sihat lepas ni..

okla u ols..see u in next entry..ni kat opis hubby..br balik shopping kat jalan tar.nak duk umah bahaya..ade indon tengah betulkan tandas..so tak berani sorang2 kat umah...bukan sorang..ramai lak indon tu..

okla bye...see u all in next entry...





1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin