Monday, December 13, 2010





Huhuhu besar la lak gambar ni,

lama tul tak update blog, ni nak citer pasal kita demam, entry sebelum ni kita ada cakap kita nak demam, yessss kita demam betul2(cewah mcm iklan Yes yang 4g tu hehehe)

kita paksa hubby amik awal, sian hubby mujur dia meeting hr khamis tu, pastu balik umah, gi klinik dekat ngan rumah, bengkek je rasa dr tak de, masa rehat la apala aduhai dah la kita rasa sakit badan dengan peknen lagi,

pastu lepas amik anak, balik umah dulu sebab pikir nak gi klinik yang tempat kita check up tu malam tu, kita rasa nak demam dari hr rabu selepas cuti maal hijrah tu rasa pedih giler kat dada dan tekak, ingat kan ok khamis tu kita pila kerja, pastu pagi2 lagi dah sakit sendi, seram sejuk seme ada, demammm dah lama giler tak demam cam tu huhuh

pastu gi klinik dr kata tak panas sangat dia bg ubat demam, ubat gastrik pun bagi sebab dah cakap pedih kat dada, pastu balik umah yang ni tak sanggup dah start panas dah, makan ubat demam pun tak jadi apa, makin panas makin panas, masa ni kita rasa sedih sangat sebab demam kan, pastu hubby tiap2 jam bangun tengok kita sebab badan kita panas, dia siap amik tuala letak atas kepala, masa ni rasa sayang sangat2 kat hubby, thanks hubby kerana jaga kita masa demam, sampai ke pagi dia rasa kepala kita, sian dia , dia tido pun tak lena

esok nye jumaat alhamdulillah tp kepala still toink2 la, pukul 3 br keluar dari umah sebab rasa nak makan bubur mc D, yang lain2 tak de selera, tp ni la demam yang paling teruk dan kita pulak waktu peknen tak pernah demam, ni la 1st time dugaaan sunggguhhhh huhuhu

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin