Sunday, January 9, 2011

Hr ni ke Annur lagi

Salam,

sorila ye duk update pasal peknen maklumla dah third trimester, tadi pi Annur kena minum air gula , result 3 hr lagi, okla kalau ade yang tak tahu prosedur minum air gula meh kita cakap, minum air gula untuk check kencing manis seme, mula2 jumpa dr dia akan amik darah tp kita kena berpuasa malam sebelum , semalam kita puasa kul 12:30 mcm tu, pastu pagi tadi amik darah plus minum air gula settle part 1, pastu kena tunggu 2 jam untuk amik darah kali ke dua, yang ni pun tak leh makan , tak leh minum huhuhuhu, so dengan laparnya teman hubby dan anak2 makan plus sakit kepala, pastu pikir nak pi mana la, so jalan2 jap ke my mydin kat seksyen 7 bangi , cari barang sket,

Pastu kita pun tak tahu nak pi mana baru kul 10:10 pastu decide nak gi Ariani, mujur la hubby ikot kan aje, tp dia tak masuk la, tadi banyak gak less kat Ariani , ada tudung printed harga 115 turun pada rm34 cam tu, apa lagi membeli la kita pastu cukupkan sebab nak dapatkan kad ariani, pinkkkk uuuuu heheh, ok lepas settle dalam 10:30 pi balik kat Annur, amik darah kali ke dua, kepala still sakit jugak

so balik umah tido jeeee hr ni tak larat sangat badan ni dah, baby pun bergerak dengan aktifnye huhuhu penat weiii








2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin