Tuesday, January 11, 2011

Wishlist 2011

Salam,

Ni yang tahun lepas punye wish list hehe



House
1) Cat bilik2..****belum di cat lagi*** (budget lum lg ada)
2) toilet renovate(tak suka toilet yang sedia ade tu) -***belum lagi renovate huhuhu*
3)Pasang Astro- Done
4)Buat pagar elektronik...(boleh bukak tutup sendiri tuuu hehehe)-***belum lagi buat****
5)beli console table...***belum lagi beli***
6)wardrobe dalam bilik.... ****belum lagi beli dan buat****


Myself
1)Mengenglishkan rumah tu boleh?? heheh - Done, sket2
2)Further study - fwd 2011
3)nak beli netbook ..fwd 2011
4)kuruskan badan- fwd 2011


Untuk Tahun 2011


2)Further study - Registered already last week
3)nak beli netbook - baru je beli
4)kuruskan badan- lepas bersalin

Yang rumah punye , belum buat akan di fwd tahun ini huhuhuhu








1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin