Tuesday, August 23, 2011

persiapan raya 2011

Nak buat check list jap...
sebab nanti kot lupa(wat cek list dalam blog..apala koooo niiii)

ummi
siap dah kot
banyak baju yang ditempah lum pakai...(1st time dalam sejarah tak de baju siap beli tahun ni) hmmm..semua baju tempah...

abah
siap dah ..cuma butang baju melayu aku mana pahhhh...(mana letak entah weiiii)..pakai baju melayu 2 thn sekali..sekali raya puasa ...sekali raya haji huhuhu

awa
dah siap...bajunya...
cuma tudung...nak kena beli lagi...(1 helai lagi)

azzahra
dah siap
tudung jugak...nak kena beli lagi

aimin
baju melayu belum beli lagi(nanti balik KT beli)
baju tshirt dah beli
seluar belum..kena tengok saiz dia betul2

ammar
baju melayu..ada la plak untuk si kecik tu
baju lain cukup dah..stokin dah beli..kasut pun dah ada hehehe

ok yang tu je...cuma tudung2 kakaknya sahaja











2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin