Thursday, September 18, 2014

pg yang berangin huhuhu

salam ols,

bukan la pg yang berangin ni tuan dia berangin.....adoiyai..kita memang pantang terima panggilan tepon pagi2 maksudnya sebelum kita kerja....tak tau nape..memang tak suka nak jawab..kenapa? ok..meh bgtau sebabnya bukannya kita tak suka nak layan orang minta pertolongan,..tp kena tengok jugak mood pagi2...sebab pagi2 biasanya kita akan masuk awal la....pastu rutin kena ke tandas(ni pun nak kena bgtau ke huhuhu), amik air...pastu baru nak amik mood orang dah call tanya masalah....tolongla...call pukul 8 lebih sket ke lepas orang makan semua tu...kita pun tak pernah call orang pagi2 just wassap je..tanya...sebab wassap ni orang blh jawab bila2 je..huhuhu....

okla korang...saya rasa korang pun sama kan....pagi2 ni kita perlukan waktu untuk kita sekejap pastu barula waktu untuk buat kerja....huhuhu...okla korang see u when i see u....

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin