Wednesday, August 27, 2008

Tag yang pertama

Alamak..kena tag dari NizaFauzi hehehe...takpela akan ku jawab slow2..so korang yang kena tag baca rules and regulation kat bawah ok..hiks...

The rules of the game get posted at the beginning. Each player answers the questions about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their names, then goes to their blogs and leaves them a comment, letting them know they’ve been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer.
***END***


1)What were you doing 5 years ago?

That time 2003 right?hehe bestnye tahun 2003 ni..sebab kita kawin tahun 2003..pada 14.3.2003..termeteraila ikatan perkahwinan dengan suami tercinta..dan pada 27/8/2003 pada masa tu tengah duk bawak perut ..tengah peknen anak yang 1st..dan dapat tahu yang kita lulus ujian undang2 untuk sah jawatan gomen..hahahaha,...suka giler ni..bukan senang nak lulus ko ehhe

2)What were the 5 things on your to do list today?

1)I am blogging now
2)Working
3)Chatting while working(bad habit)..so dangerouss
4)Cooking ..petang karang
5)Sleeping (compulsory ..malam karang) heeh

3)What are 5 snacks that you enjoy?

1)Twisties(keropok type)
2)Keropok lekor(boleh masuk tak?)
3)Biskut
4)Kuih2
5)roti

4)What are 5 jobs you've had?

1)kerja Guru Sambilan di Sekolah rendah kat Trg(ganti cikgu bersalin..best sangat..sokmo dapat hadiah dr anak murid..jumpa kat luar pun diaorang still call me "CIKGU"...ehheeh
2)kerja kerani di kedai elektrik ..sempat sebulan je..kerja ngan Cino...mula2 memang cerewet nak mampus boss pompuan tu..last2 dia yang belanja makan malam kat Grand Continental ko..
3)Kerja programmer sambilan HUSM kubang kerian kelantan 2 thn(byk pengalaman manis dan pahit disini..overall best sangat)
4)Kerja Gomen..yang ni untuk selama2 nya sampai pencen...
5)Looking fwd untuk naik ke peringkat lebih tinggi

5 people I want to Tag:

nak tag sapa ni ek

aduiii

1)G
2)Faina
3)Atty
4)ERA
5)Noris

ok...so sorry ok...terpaksa la tag kalian pulak..so enjoyyyyy...lalalalala

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin