Friday, October 31, 2008

Today at 31/10/2008

Salam pg Jumaat,

Syawal dah habis dah...so hr ni dah 2 Zulkaedah...dah ade pun jemaah haji yang telah berlepas ke tanah suci..dan ayah kita insyaAllah berlepas pada 15hb November ni..alhamdulillah....semoga ayah kita dapat menunaikan haji dan tenang..dan semoga Allah permudahkan segala2 nya..Amin...

sekejap je masa berlalu,...nampak gayanya aidiladha sambut sederhana jela sebab ayah tak de..cuma kitaorang adik beradik jela..tupun tak tahu samaade kita akan balik atau tak..hubby tak de cuti...hmmm...habis2 pun sambut kat KL jela..pernah gak la masa bujang dulu sambut aidiladha kat KL sorang2 ..org lain makan lauk sedap2..kita makan maggi.., tido dan tgk tv sepanjang hari....yela org lain balik ke kg masing2 hehe...hr ni baru rasa mood tu datang sket..hmmm...ok la kan...weekend ni tak de plan..duduk jela di rumah...hr ni pun pagi2 dah sakit kepala..tu yang mcm malas je nak gi kerja..tp memikirkan cuti nak guna untuk benda lain..so terpaksa la...datang kerja jugak..kalau tak larat jap lagi..rehat jap kat surau...hmm....ni pun br lepas bekpes..:)...ok la setakat ni je..lain2 kali la plak..hehe

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin