Monday, November 3, 2008

Today at 03.011.2008

Salam pg isnin,

monday blues kah?? kita rasa ok jer..tak de plak monday blues belum lagi kot...ade plak boleh belum lagi kot..heheheh..ni tengah sarapan...dah bosan dah makan benda yang sama..nak makan kat mamak..dah tak de selera...so makan la apa yang ade...hmmm.....

tp ade benda yang best ari ni...pg2 tengok kat meja dah ade DVD upin dan ipin yang kita order ngan opismate ..seronok..seronok....boleh tgk malam kang....aku pulak yang excited ehehe....opismate ni dia mintak adik dia belikan...sajela beli buat collection...

ok la setakat ni dulu..kalau rajin2 nanti kita update lagi...tgk entry kita dah tak de gambar kan..sebab mood nak amik gambar dah tak de..hmm..nak buat camne kan...:)...lain kali la plak...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin