Friday, November 7, 2008

Today at 07.11.2008

salam pg jumaat yang mulia,

Ni br lepas bekpes seperti biasa...hari ni kannnn...kat kg ade jamuan meraikan ayah nak pergi haji....sedih la plak tak leh nak balik...takpela kita balik minggu depan aje..nak buat camne..cuti hubby pun tak de..kalau tak ..ajak gak balik....lagipun keluarga kat kg siap nak buat sekali ngan tahlil arwah mak...hmmm...takpe la kan....hmmm...

semalam pun dapat kad kemajuan si Awatif...PASTI tu pun ade exam gak..alhamdulillah dia lulus exam nya dengan baik..dan dapat banyak A's berbanding dulu..sebab masa 1st periksa ari tu dia belum faham lagi nape nak periksa semua tu...yela kan baru nak masuk 5 thn..yang penggal kedua ni dia dah ok...kita taknak la paksa dia sangat ..belajar2 ni tak leh nak paksa..nanti dari minat jadi tak minat..penggal kedua ni dia banyak tunjukkan improvement..dan kita sebagai ibu bapa rasa bangga sangat dengan.pencapaian dia.we proud of her...insyaAllah tahun depan ..mungkin kita akan push dia harder...sebab tahun ni kita ikut je rentak dia...hehe...tak nak bg dia tension...yelah baru nak masuk 5 thn..dan panjang lagi perjalanan dia tu...ni baru permulaan...org kata pelan2 ...hehe...insyaAlllah...pastu dia dah sibuk dah hr2 bgtau kita.."umi, nak cuti la umi"...heheh...agaknye dah tak belajar sangat kat PASTI sebab exam pun dah lepas semua..tu dia boring kot hehe..hr2 tak nak gi sekolah..hehehe

ok la setakat tu jela..karang kan uols boring lak baca..heheh...ok la stop dulu..see u in next entry...

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin