Monday, January 5, 2009

KIta dah balik dahhh

Salam all,

br sampai dalam 7 lebih tadi..sebenarnya dah sampai dalam 6 lebih..tp gi makan kat marrybrown..itupun sebab nak memenuhi kehendak awatif dia nak duduk atas kusi yang berbuai tu...dah lama dah dia mintak...hehe..bukan best sangat pun duk berbuai..nak makan pun payah hehehe....tp kehendak anak2 ikutkan aje lerrrr hehehe.....

esok sampai khamis kita ade course kat cyberjaya...so mungkin boleh update blog malam..memang banyak nak update ni hehehe....
okla see u all in next entry ...penat maaaaaaaa.........

nak rehat dulu...memang penat travel siang.. pulak tu jauh..dengan anak2 yang tak tido lama dalam keta...satu perjalanan tu ade la sekali je diaorang tido..pastu berjaga sampaila ke rumah..penat wooooo...sakit badan....layan diaorang ni dalam keta....:)

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin