Wednesday, January 21, 2009

Today at 21.01.2008

Salam pg rabu,

hr ni memang rasa betul2 kurang sihat..tp dah tekad dah tak nak amik MC awal2 ni..lagipun biar rekod clean sket tahun ni..kita akan mc bila betul2 dah sakit nanti..tak leh bangun ke..berbaloi la amik MC hehe...sebenarnya tengahari semalam..kita siap gi SOGO lagik cari cd workout...3 keping ku hentam hehe..1 yang indon punye senam poco2 plus bonus senaman kagel(bagus tau senaman ni utk pompuan), 2 yang denise austin punye cardio workout ni tak try lagik...malam ni baru nak try..pastu yang pump it up(yang macam eynda punye) hehe..ni pun tak view lagi...hehe..so dah banyakla pulak collection cd workout hehe..selama ni pun dah ade tp tak buat sampai rosak sendiri cd tu...heheh....yang dah hilang pun ade..org nak buat kita pun nak buat last2 jadi tukun..maklumla masa tu tak de kesedaran lagi...malas yang banyak...

so semalam kita try senam poco2 tu ..senang je step nye..tp nak ikut tu banyakla yang silap..baru 1st time ikut,...nanti bila selalu tgk ok kot..ehhe...tapi senaman kagel tu memang bagus..tupun dalam 90% je kita boleh ikut..yela tak pernah buat senaman tu hehe....hr ni bekpes idli (betul ke ntah nama nya) ngan teh tarik ...okla tu tak leh nak buang lagi teh tarik..adoiyaiiii..hehehe...kalau kita bekpes sendiri tak de teh tarik tak pe..kalau kat mamak mcm dah default gitu hehehe

okla setakat ni dulu...see u in next entry..bye....

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin