Thursday, January 22, 2009

Today at 22.01.2009

Salam pg khamis,

hr ni ade benda yang menyakitkan hati...dah la henpon tak bawak, lupa nak amik sibuk ngan anak2 tadi...sebab henpon tu duk atas katil..yela kan dah set alarm tu..pastu bila dah off ..henpon tu still atas katil...lupa la..banyak benda nak kena buat pagi2 bukan nak mengisahkan henpon tu saje...elok gak tertinggal henpon ni..aman doniaaaa...hehehe.....tak yah nak bawak ke sana ke mari....dan sekarang ni kitala orang yang paling malas jawab telefon dan call org...entahla tak suka bergayut lama2..masa belum kawin okla..lepas kawin ni dah jadi malas la plak...nak balas sms pun malas..apa lagi nak bercakap...hehehe..tu la perangai yang paling teruk kecuali telefon opis memang wajib kena jawab la...hehe....dah sah2 telefon tu ade kat tepi kita hehehe

hr ni kita bekpes nasi lemak...tp nasi lemak tu separuh je kita makan...sebab rasa sakit hati kan..hentam jela nasi lemak..hehe..tp karang kita workout la...semalam cuma 15 minit je workout sebab badan rasa cam tak boleh la semalam..mungkin badan perlukan rehat..nanti la malam ni la pulak workout..semalam try yang denise austin tu,..memang best buat kickboxing tu..kita boleh ikut la..cuma bdn lemah semalam..so tak leh la nak cuba senaman lain..

okla setakat ni dulu..see u in next entry..bye...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin