Thursday, January 22, 2009

selepas diet 2 minggu

Alhamdulillah ku berjaya la jugak diet dan buat exercise which is sangat susah untuk dibuat dengan malasnya hehe

berat tak timbang lagi..sebab timbang cap ayam dah rosak...dah tak de jarum dah..hasil kerja tangan anak2 kita tu la..heheh....

achievement
perut dah tak gastrik..2 minggu ni..tak de sakit perut boleh simpulkan..kalau kurang minyak dan kurang makan ok kot perut
dah boleh adapt kalau makan sket..kalau tak asyik tak cukup aje
air memang banyak amik...
dah mula makan buah..dulu malas nak makan buah
dah pandai makan in between waktu makan..dulu kita makan 3 kali sehari..sebab tu kita cenderung untuk makan banyak setibanya waktu makan..(cewah skema ayat ehhehe)

so kengkawan ku sekelian jomla amalkan gaya hidup sehat..ceewah

kita akan tunjuk gambar before and after selepas kita kurus sket nanti ehehhe

ok yang tu je bye

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin