Friday, January 23, 2009

Today at 23.01.2009

Salam hr jumaat,

hr ni kita el..adik kena cirit birit..actually semalam dia tak berapa sihat dah..tp kena hantar nursery jugak..sebab petang semalam kita ade meeting..pastu bila balik tu cikgu kat nursery bgtau adik dah buang air 6 kali dah...sian nye dia...pastu semalam tak pergi lagi klinik..nak tgk perkembangan dia dulu..nampaknye cirit birit tak berenti..so kena bawak gi klinik ari ni la...kita ngan hubby dua2 el..adik ni dia manja ngan abah dia..kalau kita tak de pun dia tak boleh..sebab dia still breastfeed...walaupun dah 2 tahun 4 bulan...hehehe...tupun duk mengadu sakit sebab dah jadi melecet dah punggung dia tu sebab buang air banyak kali..tu dah tido dah...

pg tadi disebabkan el...gi bekpes dulu baru hantar awa..makan bihun goreng ngan telur mata..tp kita tryavoid egg yolk makan putih telur je...sebab putih telur tak de lemak tau..hehe...pastu balik tu kita sempat buat dance workout..berpeluh macam hujan hehehe...lepas cooldown , mandi2 seme..baru bawak adik gi klinik...balik masak bubur nasik dan mee goreng...mee goreng utk kita ngan hubby..seboleh2 nya avoid nasik la kan..heheh

okla setakat ni dulu nak pantau keadaan adik plak..sian dia..tak larat dia..dah banyak menda buang kan...

4 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin