Saturday, January 24, 2009

Today at 24.01.2009

salam hr sabtu,

ni br balik dari tgk rumah dan amik kunci rumah kat Nilai...aduiii penat den..hubby cek kunci2 grill semua....dahla panas giler kat nilai....dengan lapar nye dengan panas nye...dengan adik tak sihat nye...aduila.....pastu disebabkan lapar yang teramat...malas nak pi nilai 3 ..last2 pi makan mcdonald je..sebab awa dah lapar tahap kritikal hehe...so cam biasa kita makan prosperity la...sebab pg tadi pun makan bubur nasi + roti wholemeal sekeping..hehe

hr ni tak buat workout lagi...petang atau malam nila...sebab sekarang ni rasa penat badan...semalam kita dah ukur dah badan kita...kita amik ukuran minggu lepas masa mula2 workout dan sekarang setelah 2 minggu workout...memang ade kurang tp kita perasan lower part memang senang loose inch..tapi upper part cam payah sket....so kena banyak buat workout lagi untuk upper part hmmmm.....apapun kita akan usaha lebih utk bhg upper part

okla see u in next entry ..bye....

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin