Thursday, January 29, 2009

Today at 29.01.2009

Salam pg khamis

ni tengah bekpes nasi lemak...jangan terkejut uols.kite memang diet.kita mengalami cirit birit start malam tadi...berapa kali buang dah...ni sebab makan tak hingat semalam..dah tau diri sendiri ade penyakit duk makan oren la..jambu la..semua masam2..apa lagi ko buat hal..ko dapatla semalam..doktor dah pesan jangan makan masam, minyak..semua dia tak bagi..kalu kita ikut 100% cakap dr..mesti kita dah kurus giler..ahaks...hehehe..yela kalau ikuit dr masam tak boleh, minyak tak boleh...apa2 yang pedas tak boleh..cuba pikir apa kita leh makan..roti je maaaaa....hehehe..tp kita tak ikut.cakap dr kita kan"patient" yang baik..hubby pun selalu marah..tp nak buat camne..adoiyaiii degil sket..hehehe..kita tak mc..kita still lagi datang pejabat..hehehe takpela tandas dekat je,...heheh...
sebab tu amik nasi lemak..nak dapatkan tenaga...tp makan pun tak banyak....just nak makan nasi je..sebab perut still gelodak ni..hmmm

okla hari ni pun tak ramai gak kat opis hmmmm...kalau sakit boleh gi tido ni..hehe..okla setakat ni dulu..see u in next entry ..bye..hehe

6 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin