Wednesday, February 4, 2009

Today at 04.02.209

Salam pg rabu,

hr ni bekpes ngan hubby.dia ade meeting.kita makan roti bakar satu set dan telur separuh masak 2 biji..rasa cam nak kena tukar diet la..protein diet,..ok tak ek..hmmm...nak kena tanya pakar diet ni..ok tak kalau buat diet tu..ataupun nak kena tanya pakcik google hehehe

pastu hari ni tak tau nak buat apa lagi..sebab kerja yang baru belum ade lagi..cuma dok settle masalah2 yang sedia ade je...hmmm
semalam balik ujan lebatnye pastu makan kat mamak je...kita makan bihun goreng...dan telur goreng hehe...tp balik tu sempatla buat workout 30 minit...apapun kena cover ngan workout kalau tak berpeluh cam tak sah la plak hehe

ok la setakat ni dulu..see u in next entry..bye..

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin