Thursday, August 12, 2010

Salam ramadhan hari yang ke 2

Salam semua,

sorila entry tak bergambar, dalam keadaan sekarang ni malas tul nak amik gambar ....huhuhu

Alhamdulillah semalam dapat menghabiskan 1 ramadhan dengan baik dan inilah ramadhan yang pertama di rumah baru sebenarnya...ahaks..hehe rutin macam biasa juga...cuma kali ni kena turun naik yang letihnya

Tapi semalam kita agak flat, nak cari makanan kat PARAM pun dah tak larat, tapi pergi juga tengok2 student UIA, Student USIM yang memenuhi PARAM tak larat den..pi kat taman semarak, NIlai pun sama..tak de parking, last2 pi beli kat kedai je..mujur kedai buka dan adalah lauk2 yang dijual ...

Petang ni ingat kalau pi PARAM pun cari kuih jela , huhuhu....sebab semalam tak de pemanis mulut pun huhu...

Okla see u in next entry bye...

















3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin