Tuesday, August 17, 2010

Salam ramadhan yang ke 7

Salam semua,

Tak de gambar menu sepanjang berpuasa kan..tak sempat nak amik woook..(ikut aril) hehe....semalam kita mc sebab migrain dah setahun tak kena..pregnant lak kena aduilaaa...
tapi bulan puasa ni tubuh kita sangatla lesu....nak harung dalam 23 hr lagi aduii..pregnant kali ni lain sangat..membuatkan kita penat sepanjang masa..kadang2 rasa mual, rasa nak muntah semua ada....pernah sekali lepas kita bukak puasa muntah..habis semua keluar yang di makan huhuhu(sorile citer pasal tu plak huhuhu)

so ari ni dah kat opis..pun tak de mood nak wat kerja ..tolonnn...mood sudah pergi huhuhu...

okla u ols yang tu je nak update..nanti kalau ade gambar kita letak ek...

selamat berbuka puasa ye uols..ehhe




3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin