Friday, November 12, 2010

Salam pg jumaat

Hi ols,


semalam kita dah fikir kita nak wat contest apa...untuk permulaan kita akan buat contest follower...blog kita ni kan suam-suam kuku je uols..mana ade orang baca sangat..maklumla blog kita tak de berita panas2 ehehhehe.....

kita mencari follower yang ke 100...hehe....sapa2 yang jadi follower kita yang ke 100..sila print screen dan emailkan di vogue2704@yahoo.com...

hadiahnya barang2 english ...since kita minat barang2 english...contest is open for everyone..no syarat2 ....

this is for beginning laaaa.....mungkin lepas ni kita akan buat contest gempak agi hehehe

okla see u ols..selamat mencuba...i nak gi buat kerja la...




2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin