Wednesday, September 21, 2011

tolongla balik semula ke pangkal jalan

Ok....mesti korang tengok gambar2 kat bawah tu kan..bagaimana membesarnya kita skrg....tu pun slps turun banyak kilos jugak selepas bersalin semua...tp apapun itu signal menunjukkan yang i kena back on track..dah setahun lebih..kalau korang biasa baca blog ni..korang mesti tahu yang kita dulu memang giler workout .tp bila masuk opis baru dengan banyak os nya...dengan banyak kerja nya...workout ke mana aku ke mana wei..dan my jillian, my denise, semua kemana ...


so kita nak balik semula ke pangkal jalan....workout macam dulu, jaga makan mcm dulu....kita target tahun depan at least kita boleh kurangkan dalam 5 kilo lagi...sebenarnya perlukan banyak kilos lagi untuk turun tp tu target dulu..lepas tu target lagi....sbb kita perasan waktu workout dulu berat tak turun banyak...tp inches banyak berkurang....semua baju2 lama leh pakai waktu tu....ni kita pun ada target baju kita nak pakai huhuhu....so kita akan cuba dan cuba...huhuhu













2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin