Friday, September 19, 2008

Hmm petang2 ni

Ni baru balik dari Majlis Khatam Al-Qur'an..anjuran Puspanita...kita kalau ade peluang memang tiap2 tahun masuk...sebabnya kita suka suasana yang seperti itu..majlis ilmu yang seperti itu jangan disia-siakan..banyak faedah nye...of coz la kan akan dapat goodie bag dan cenderamata semua tu..tp itu bukan sebabnya...sebab kat situ kita nampak hubungan silaturrahim mungkin boleh bermula, dan mungkin dikekalkan sampai bila2...walaupun kita di ibu pejabat tapi tak semua staff kita kenal..jadinyekan... inila peluang untuk tahu sapa dia tu sapa dia ni... ok ni kita nak tunjuk canister yang kita order dari yatie,
3 biji je hehe



ni besi untuk letak canister


ni canister nye...bukan 6 biji ye..ni gambo semata2..kita beli 3biji je..cukupla tu bukan banyak ngat kuih eheh


ni canister bunga dekat

3 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin