Friday, September 19, 2008

Today at 20.9.2008

salam,

Ni baru lepas masak2 untuk anak2 dan jugak diri sendiri...dah malas dah masak petang2 karang..sekali masuk dapur sekali harung la..aku ni bukannya rajin sangat..lagipun ari ni dah start pose balik ..setelah bercoti hehe...semalam balik ingatkan lif tak ok lagi alhamdulillah satu lif dah ok..mujur la..tp balik selepas bukak pose la..semalam bukak pose kat Pizza Hut(pizza hut lagi) nak ajak gi chicken rice shop..hubby tak nak la plak..mm takpela..tp jalan nak ke kelana jaya jam giler..ish..tp sampai2 sana mujur ade parking..sempatla sampai dekat kul 7 order2 semua...okla cepat gakla perkhidmatan dia walaupun ramai org....alamak mengantuk ler plak..hr2 weekend pun ngantuk hehe...ok la kita stop dulu...rehat jap...hehe...

1 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin