Friday, September 26, 2008

Today at 26.09.2008

Salam pg jumaat,

Sorila seme..tak de masa betul nak update gambo..ke apa ke..sebab dah dalam lazy mode..pastu ni tak kemas lagi ni..apa2 yang nak balik raya..malam ni la pulun seme..kita memang ade benda nak tunjuk..tp tula..kan..tgk la malam2 ni..kalau rajin kita snap la gambo hehe....semalam pun bukak puasa masak bihun je..sebab sampai rumah dah kat kul 6:30 sebab jam jalan semalam...hubby sampai kat tempat kita lambat..nak balik umah pun jam..seme jam la..apa ke hal la..makin nak abis puasa makin jam...geram aku..pi pi la balik kg heheheh....sabo je la kan..suka suka ati je...petang ni adik ipar ade kat umah sebab dia nak balik sekali ngan kita ..petang ni masak spagetti jela...cukup la tu..brg2 dalam ice box dah habis dah legaaaa...tak yah simpan apa2 stok hehe...semalam buat puding caramel..boleh la utk makan petang ni hehe...
ok la..kalau kita rajin kita snap gambar petang ni..hehe...
ok setakat ni dulu...see u in next entry..hehe

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin