Monday, December 29, 2008

Today at 29.12.2008

Salam all,

Kita akan update entry ni untuk 2 hari sekaligus..

semalam 28.12.2008, kita ade appointment berurut dan facial ngan kak Mimi, kak Mimi ni kita berurut dengan dia dah lama..since 2004 lagi..bayangkan dah 4 thn..perkhidmatan dia tip top..dia datang ke rumah kita...dia ni pergi rumah pelanggan..senang..dia buat perkhidmatan urut seluruh badan, urut bersalin, facial, mekap utk org kawin, macam2 dia buat...dan dia pun pernah masuk majalah famili...bulan berapa tak ingatla keluarannya..sapa2 nak perkhidmatan dia..bgtau la kita ek..urut satu badan dia amik rm70..sebab dia gi umah customer dan facial dia amik 40..dia pun buat lulur..kalau sapa2 nak..kita boleh kasi ctc number dia..hehe..tolong kengkawan hehe
ok jadinye kita berurut dan facial dengan dia sekaligus.best..facial dia lain dari yang lain..eheh

.semalam kita masak...sebab tak keluar mana2...malam nye gi selayang mall..nak amik spek mata baru..kita punya spek yang lama tu kita allergik sampai luka2 kat hidung..yang ni kita amik fully plastic..cost me about rm268...kita ingat nak pakai ctc lense again..tp tak boleh la.mata kita dah tak boleh pakai ctc lense..sebab asyik gatal..lagipun costly la pakai ctc lense..sebab kita punye power lain2...hmmm..kanan lain ..kiri lain...

ok utk ari ni, dari pagi lagi dah keluo...gi bekfes, pastu balik umah, dalam 1:30 gi rumah org kawin..anak staff hubby kawin..dia buat kat dewan sebenarnya...rumah dia kita tak tahu kat mana hehehe.....kita pun dah siapkan hadiah semua ...tak best plak tak bawak hadiah....pastu gi Nilai..hantar adik ipar balik USIM, pastu balik umah...ni baru balik dinner..so penuh jela aktiviti utk hari ni...esok kita kena gi wangsa maju, pergi branch..sebab nak tgk sistem dia..kita dah terlibat dengan new project...kena buat sistem untuk branches..

okla setakat ni dulu..anakku dah menangis...till then see u in next entry..

bye...

2 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin