Friday, December 26, 2008

Why i miss my mom so much

Entahla sejak kebelakangan ni..when everything is out of our control, i feel like i want to talk to someone, want to tell everything...i want he or she listened to me..but i realise that i don't have someone...that's why i miss my mom or my mak so much...kita dah duduk jauh dari keluarga since tahun 2000..sejak tu apa2 yang berlaku kita beritahu mak kita...kita memang manja..memang la kan..i am the youngest in my family...kita kurang rapat dengan ayah..sebab ayah selalu sibuk...cuma ngan mak la kita bgtau semua benda...mak mendengar apa yang anak dia nak cakap...sejak kita belum kahwin ..sampaila kita kawin dan ada anak2.she was there for me..tp since dia pergi meninggalkan kita tahun 2006, i felt something missing..kita tak leh nak bgtau apa2 pada sesapa pun..sebab tak de org yang paham kita spt mak kita....skrg ni kita banyak pendam....dan malam ni...kita rasa rinduuu sangat kat dia.....yeah..i am so emosional..sebab apa yang berlaku lately..kita tak mampu nak go through sorang2...i just want someone to talk, to listen apa yang ade dalam hati kita...tak semua org mampu buat sebab org cuma akan kata...manjaaa nye dia ni.sket2 emosional...sket2 merajuk..that's why i feel so "lonely", mujur ade blog ni ..untuk kita luahkan rasa emo kita..at least dah ringan sket...

sebab tu skrg idea dah kurang nak update blog...hmmm...tunggu la sampai mood kita datang balik..hmmm

5 Lovely Comment:

Blog Widget by LinkWithin